5 Things on Sunday #38

5 Things on Sunday #38

5 Things on Sunday #38

5 Things on Sunday #38

 Heel regelmatig landen er heel wat lekkere geurtjes op mijn buro. Zo ook deze Salvatore Ferragamo, Signorina in Fiore, een heel frisse, bloemige geur. Geen scherpe geur waarmee sommige bloemige geuren openen maar wel een zachte frisheid. Ik ben nog altijd op zoek naar dé geur voor mijn trouw en deze komt ook op mijn lijstje te staan! Top: Nashi Peer sorbet, granaatappel; hart: kersenbloesem, jasmijnblaadjes; basis: witte musk, sandelhout. Je vindt deze geur al voor 46,50 euro bij Planet Parfum. (TIP:Je krijgt vandaag trouwens 25% korting op alle geuren bij Planet Parfum!)

 Ieder jaar kijk ik uit naar de bronzer die Givenchy uitbrengt in zijn lente/zomercollectie! En ook dit jaar ben ik niet teleurgesteld want de Givenchy Healthy Glow Powder Flower Impression uit de Les Saisons Givenchy is prachtig! Hoe mooi is de bloemenprint???

 Onlangs deed ik mee aan een Give Away van Claudia van BeautyTag, zij mocht een aantal nieuwe primers van N°7 merk van Boots weg geven. Haar review zag er goed uit en daarom waagde ik ook een kansje. Ik win eigenlijk nooit iets, heb alleen geluk in de liefde blijkbaar, maar deze keer had ik ook geluk in het spel. Ik mocht kiezen uit vier verschillende primers en koos voor de N°7 Airbrush Away Pore Minimising Primer. Eerste indruk is goed!

 Nog meer moois van Givenchy! De nieuwe foundation, Givenchy Matissime Velvet werd gisteren al uitgetest en ik ben echt onder de indruk van de houdbaarheid van deze foundation. De finish zou je kunnen vergelijken met de Givenchy Eclat Matissime maar de dekking van deze nieuwe is veel beter. Review komt er snel aan want er werd nog veel meer moois uitgebracht!

 Ik moet iets schrijven over deze Nivea Body Oil in Lotion want anders geraakt hij niet uit mijn badkamer en zie je de fles waarschijnlijk heel snel verschijnen bij mijn empties. Ja de fles is al half leeg, ik gebruik deze bodylotion echt dagelijks, de geur is zalig en mijn huid wordt er superzacht van. Bovendien trekt deze bodylotion ondanks de olie die er in zit ontzettend snel in, ik kan dus geen enkele reden verzinnen waarom je deze niet zou willen gebruiken. Aanrader!

Maak er nog een fijne zondag van!

One thought on “5 Things on Sunday #38

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *