5 Things on Sunday #23

5 Things on Sunday #23

5 Things on Sunday #23

5 Things on Sunday #23

Dove breidt zijn DermaSpa producten uit met zijn nieuwe Cashmere Comfort  lijn en oh boy, wat ruiken deze producten lekker! Producten die de zeer droge huid intens gaan voeden en herstellen. Iets wat we tijdens de koude winterdagen zeker kunnen gebruiken. De handcrème, bodylotion en body butter zorgen voor het ultieme cocoongevoel.

♥ Marc Inbane ken je vast wel van de fijne zelfbruiners maar wist je dat ze ondertussen ook geurkaarsen hebben? Ze ruiken zo, zo fijn! Ik heb de geur Tabac Cuir, een warme geur die heerlijk ruikt. Deze Marc Inbane geurkaars is beschikbaar in drie geuren en je kan kiezen tussen een zwart of wit glas. Mijn kaars is al voor 3/4 opgebrand en nog steeds blijft ze nog even sterk geuren. Dat kan je van weinig geurkaarsen zeggen! Je vindt ze hier!

♥ De Synthetic de Chanel Collectie viel de voorbije week op mijn deurmat en ik werd compleet verliefd op de Chanel Rouge Allure Gloss Super Nude. Dit is de perfecte tint nude! Swatches vind je hier.

♥ Deze Clinique Chubby Lash Fattening Mascara kocht ik in Maasmechelen Village in de nieuwe The Cosmetics Company Store. Na alle chubby’s die Clinique al uitbracht was ik toch een beetje nieuwsgierig geworden naar deze mascara. De brush ziet er iets anders uit dan ik had verwacht maar toch doet hij zijn werk meer dan behoorlijk.

♥ Rituals breidde zijn toch al behoorlijke collectie uit met een aantal nieuwe producten om je huis van beneden tot boven helemaal lekker te doen ruiken. Op dit moment is de Rituals Home Perfume Tassel met Rice Milk & Cherry Blossom mijn favoriet. Hij hangt in de gang en zorgt er voor dat ik meteen ontspannen ons huis kan binnen stappen. Heerlijk! De volledige collectie vind je hier en een stuk er van binnenkort op mijn blog.

Fijne zondag!

 

2 thoughts on “5 Things on Sunday #23

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *