5 Things On Sunday #15

5 Things on Sunday #15

5 Things On Sunday #15

5 Things On Sunday #15

  • Mijn wimpers kunnen wel wat extra verzorging gebruiken, ze hangen er de laatste tijd wat slapjes bij en lijken maar geen volume te krijgen. Deze Talika Lipocils Expert zou mijn redding moeten worden! Ik houd jullie op de hoogte van de resultaten!
  • Garancia heb ik altijd een speciaal merk gevonden en alleen al om de namen zou ik de producten gewoon kopen. Het Garancia Express Mortal Shot serum heb ik tot de laatste druppel gebruikt omdat het zo fijn was en ik echt een verschil zag. Benieuwd of deze Garancia Mystérieux Mille et un Jours even goed zal zijn!
  • Het weer blijft maar aan de onstabiele kant, het blijft in het weekend echt zetel- en dekentjesweer en dan vind je mij daar vooral met een boek. Tenminste als ik niet aan het bloggen ben. Ik ben al jaren fan van Karin Slaughter en heb dan ook al haar boeken in huis. Geen hoogstaande literatuur maar wel boeken die zo spannend zijn dat je ze in één ruk wil uitlezen. Het nieuwste boek, Verborgen, is er weer ééntje dat je amper kan neerleggen. Spannend tot aan de laatste bladzijde!
  • Sinds begin deze maand vind je de Essie Gel Couture in de parfumerie, exclusief bij Planet Parfum. De belofte van Essie? Twaalf dagen een onberispelijke glans zonder UV of Led lamp. Je hebt keuze uit 28 nieuwe kleuren en een topcoat die de kleur gaat beschermen en de glans gaat versterken. Ik koos enkele pastelkleurtjes uit en mijn eerste indruk is goed. Soon on the blog!
  • Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van Maybeauty of ik hun The Incredible Face Mask wilde uitproberen. Ik ben fan van maskertjes én bovendien is dit er ééntje die voor een squeeky cleane huid zorgt. Ondertussen heb ik het al een keer gebruikt (review volgt) en ik ben fan. Dit is zo’n masker waar je meteen resultaat ziet. Wil jij dit masker ook een keer proberen? Dan heb ik een code waarmee je meteen 30% korting krijgt. De moeite dus! Via deze link kan je meteen bestellen en krijg je de korting.

Fijne zondag!

One thought on “5 Things on Sunday #15

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *