5 Things on Sunday #14

5 Things on Sunday #14

5 Things on Sunday #14

5 Things on Sunday #14

  • Hoe meer sandalen ik koop hoe sneller het mooi weer wordt, niet? Of dat maak ik mezelf dan maar wijs zeker… In elk geval, het mooie weer mag zeker komen, ik ben er voetsgewijs helemaal klaar voor. Deze Inuovo sandalen vond ik bij Torfs en ik werd er meteen verliefd op, een heel lichte plateau zool die er voor zorgt dat het lijkt of je op wolkjes loopt. En door de studs zijn ze ook een beetje stoer, i like!
  • Er branden hier altijd geurkaasen, ik hou van een lekker geurtje in huis. Tegenwoordig worden die vervangen door een spray van L’Occitane meer bepaald de L’Occitane Eau Universelle Purifiante Refreshing Mist in Home & Linen. Een zalige rustgevende geur die je niet alleen voor je huis kan gebruiken, je kan er ook je was mee verfrissen.
  • Marie Stella Maris is een very stylish merk dat ik ontdekte tijdens de UPR Beauty Day. Ik kende het eerlijk gezegd nog niet maar ik was al meteen verkocht toen ik de verpakkingen zag. De laatste weken gebruik ik de Marie Stella Maris Facial Oil n°31, een 100% natuurlijke olie met extracten van lavendel wat niet alleen voor een zachte, gekalmeerde huid zorgt, het is ook heel erg rustgevend. Dit merk heeft niet alleen mooie producten, er zit ook een mooi verhaal achter dit merk. Het hele verhaal vind je hier maar kort gezegd komt het er op neer dat bij elk product dat je koopt een vast bedrag naar projecten voor schoon drinkwater gaat.
  • Nog een merk dat ik leerde kennen tijdens de UPR Beautyday is Dou My Hands, een nieuw Belgisch merk dat een nieuw soort van hygiënische sprays uitbrengt. Ik denk dat jullie het plakkerige gevoel van de meeste hand sanitizers wel kennen. Doseren is ook niet altijd handig en daar wilde Sophie Douterloigne, de oprichtster van Dou My Hands iets aan doen. Ze ontwikkelde daarom deze spray in verschillende geuren. Geen dikke klodder product maar een fijne nevel zonder plakkerig gevoel maar wel even effectief en zacht voor je handen. Door de handige verpakking zal de spray ook nooit lekken of uitlopen. Ik ben fan! Je vindt deze Dou my Hands binnenkort bij alle apothekers, online vind je hem al bij Farmaline.
  • Wie fan is van de Garnier Miracle Sleeping Cream zal blij zijn dat er nu ook een versie is in de vorm van een dagcrème. Wie fan is van primers kan deze vanaf nu skippen want deze Garnier Miracle Wake Up Cream heeft hetzelfde effect. Ik breng deze ‘s morgens aan over mijn serum en mijn huid is meteen klaar voor mijn foundation. Alles lijkt een beetje gladder en strakker en ik heb het idee dat mijn huid doorheen de dag veel minder de neiging heeft om te gaan glanzen! Een aanrader en heel erg budgetproof!

Maak er een fijne zondag van!

3 thoughts on “5 Things on Sunday #14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *