5 Things on Sunday #12

5 Things on Sunday #12

5 Things on Sunday #12

5 Things on Sunday #12

  • Gisteren mochten we nog eens genieten van een mooie, zomerse dag. Perfecte timing dus om deze Bio Beauté by Nuxe High-Protection Silky Cream uit te proberen. Aangezien ik bezig ben met een kuurtje met de Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate moet ik er echt wel voor zorgen dat ik mijn huid goed bescherm. Deze Bio Beauté by Nuxe High-Protection Silky Cream is perfect omdat de fluide echt heel dun is. Ik had op geen enkel moment het gevoel dat er iets op mijn huid lag, iets wat je met veel zonneproducten voor het gezicht wel hebt. En het heeft geholpen want ondanks dat ik een hele dag in de zon zat ben ik niet verbrand. Bovendien heb ik het idee dat dit een perfecte primer is voor onder foundation. Hij bleef mooi zitten en ik had op geen enkel moment last van een vettig glans.
  • Ik leef de laatste maanden op sneakers en heb een kleine obsessie ontwikkeld voor alle soorten Adidas Superstars. Ik had al de felblauwe die Adidas maakte in samenwerking met Pharrell Williams, daarna volgden de witte met glitters en deze keer koos ik voor de Adidas Superstar 80’s High Metal Toe. Ik werd helemaal verliefd op de rosé golden toe, zo’n leuk detail. Ze zitten door de één of andere reden net iets minder comfortabel dan de lagere versie maar dat komt na een tijdje wel goed denk ik. Op de wishlist? Nog een paar Superstars, in deze kleurtjes!
  • Door de één of andere reden had ik de laatste tijd echt last van kurkdroge handen. Ik heb zo het idee dat het komt door mijn nagellakremover, ik gebruik er op dit moment ééntje van de Action en die blijkt iets te uitdrogend te zijn. Deze Dove Derma Spa Intensive Handverzorging zorgt voor goed gehydrateerde, zachte handen zonder vettig gevoel. Iets wat mijn eerste vereiste is bij een handcrème, hij moet snel intrekken zodat ik gewoon kan verder gaan met wat ik bezig ben. En hij ruikt lekker, ook niet onbelangrijk!
  • Hoe mooi is de verpakking van de Givenchy Edition Couture 2016? Heel benieuwd naar dit poeder, al ben ik er van overtuigd dat het weer een topper zal zijn. Het Givenchy Poudre Première Teinte Universelle is een heel erg fijn setting powder, deze prisme bestaat dan weer uit vier tinten die je huid ook nog gaan oplichten. Review volgt snel! Er zitten ook nog twee Le Rouge Givenchy Lipsticks in dezelfde verpakking in deze collectie. Hoog wishlistmateriaal, alleen al door de verpakking!
  • De laatste tijd ben ik helemaal in to kettingen en dan zo van die hele fijne die je kan layeren. Ik vond er enkele leuke die je goed kan combineren. Snel meer!

Fijne zondag xoxo

6 thoughts on “5 Things on Sunday #12

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *