5 Things on Sunday #11

5 Things on Sunday #11

5 Things on Sunday #11

5 Things on Sunday #11

 • Vanaf volgende week ga ik mee doen aan de Demak’Up Detox Water Challenge! Zin om ook mee te doen? Dan kan je hier terecht.
 • Uit Londen bracht ik twee douchegels mee van Lush, The Comforter en Yuzu and Cocoa. Beide ruiken zo zo lekker, ben echt verslaafd aan de geuren. Als er nog eens een sale bij Lush UK is dan sla ik deze in het groot in!
 • Essie heeft een superleuke wedstrijd lopen waar je je eigen collectie kan maken. Je kan zelf geen nieuwe kleuren verzinnen maar je kan wel zes kleuren kiezen en daar een collectie rond maken. Origineel zijn is niet zo simpel, Essie heeft namelijk zelf altijd leuke namen, het is dan toch wel een beetje een zware opdracht. Wanneer je als winnaar wordt uitgekozen komt jouw collectie van augustus tot en met oktober uit bij DI, krijg je honderd (!) Essie tinten, een verzorgingskit en een aankoopbon van 200 euro om bij DI te besteden. Meer info vind je hier. Ik deed al mee, jij ook?
 • Een tijdje geleden kreeg ik op de Estetica Beurs deze Collagen Lift Anti Rimpelverzorging. Geen klassieke crème maar een vloeibare versie die je elke morgen zou moeten drinken. Ik ben er wel benieuwd naar en ga er morgen mee starten. Ben wel benieuwd, niet alleen naar de werking maar ook naar de smaak. Ik weet niet of ik het zal volhouden indien het echt slecht smaakt… Iemand dit al geprobeerd?
 • Wie mij volgt op Snapchat (MissBeautyEtc) heeft de voorbije week vast wel gezien dat ik op een event van Unilever was. Ik ontdekte heel wat nieuwe producten en geuren, vooral naar het nieuwe product van Dove met olie ben ik heel erg benieuwd. Sinds donderdag heeft ieder lid van ons gezin zijn eigen gepersonaliseerde fles van Dove en Zwitsal, het leuk is dat!

Maak er een fijne zondag van. Ik hoop stiekem dat het nog net iets warmer en zonniger wordt dan ze voorspeld hebben zodat ik nog wat tijd in de hangmat kan doorbrengen!

3 thoughts on “5 Things on Sunday #11

 1. Ik heb de collageen flesjes een maand ingenomen. De smaak steekt vrij snel tegen vind ik. En een echt zichtbaar resultaat heb ik niet opgemerkt.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Wel bij mij steekt het ook tegen. Ik kan het echt niet opbrengen om dat ‘s morgens te drinken. Ik kreeg de tip om het bij fruitsap te gieten maar dan blijft het nog even erg. Jammer want ik had wel graag geweten of het echt werkt.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *