5 Things on Sunday #10

5 Things on Sunday #10

5 Things on Sunday #10

5 Things on Sunday #10

  • Vandaag is het swatch-tijd van ondermeer deze nieuwe Chanel Le Vernis. Ik ben serieus onder de druk van de houdbaarheid van deze nieuwe formule, vijf (!) dagen met enkele lichte tipwear en dat is een enorme verbetering! Wie me volgt op Snapchat kon het bewijs zien! (Mijn username is MissBeautyEtc moest je me willen volgen)
  • Zou het dan toch eindelijk mooi weer worden? Ik droeg vorige week al deze nieuwe Senso Riley croc high shine sandalen voor een feestje maar ik kan je zweren, ik heb koude voeten gehad.
  • Nog vijf keer slapen en ik ga een dagje naar Londen met Stamatia en een vriendin. Ik kijk er zoooooo naar uit! Wishlist is bijna klaar en die zie je de komende week wel verschijnen. Ik ben nog steeds een complete noob met Snapchat maar ik ga er die dag een leuke story van proberen te maken. En misschien een plog voor diegene die geen Snapchat hebben?
  • Ik werd deze week helemaal verliefd op deze toner van L’Occitane uit de Pivoine Sublime lijn. De geur is zo heerlijk dat ik de andere producten uit deze lijn ook wil ontdekken. Vooral de Pivoine Perfecting Essence en de Pivoine Perfecting Mist lijken me heerlijk.
  • Ook het Dior Eye Reviver Palette uit de Dior Milky Dots Collection heeft mijn hart gestolen. Al de kleuren uit dit palette kunnen elke dag en zijn 100% workproof. Niet echt van mijn gewoonte omdat het niet echt een compleet mat palette is maar als je de swatches zal zien begrijp je meteen waarom.

Dit waren weer mijn 5 Things on Sunday #10. Geniet van je zondag, het lijkt een mooie dag te worden dus genieten maar!

PS: Er loopt een leuke Give Away op mijn facebookpagina, je kan een Tarte Amazonian Clay 12 Hours Blush in Exposed winnen. Good Luck!

3 thoughts on “5 Things on Sunday #10

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *