5 Things on Sunday #44

5 Things on Sunday #44

5 Things on Sunday #44

5 Things on Sunday #44

❤ Hou je net als ik van fijne juweeltjes aan een mooie prijs? Dan is Lucardi de place to be! Ik mocht een tijdje geleden een setje uitkiezen en dat werden juweeltjes van Guess in roségoud. Ik heb al een ketting en armband van Guess en die zien er ondanks het vele dragen nog perfect uit. Ik laat je dit setje snel in detail zien!

❤ Vandaag wordt een heerlijk luie zondag en dat betekent een portie me-time. Met een boek en wat maskertjes kom ik de dag zeker door. Masque Bar is een merk dat exclusief bij DI wordt verkocht en eigenlijk compleet nieuw voor mij. Vandaag in de test, het Masque Bar Wrinkle Reducing Sheet Mask, Masque Bar Intensive Lip Care Gel patch en de Masque Bar Dark Circle Reducer. Benieuwd!

❤ De Nivea Q10 lijn is heel erg populair, het is één van de best verkopende lijnen van Nivea, met deze lijn gaat Nivea nog een stapje verder, het Nivea Q10 plus C Anti-rimpel + Energy Gamma. Iedereen weet ondertussen dat vitamine C goed is voor je huid dus dit kan alleen maar een goede toevoeging zijn. De dag- en nachtcrème moet nog getest worden maar ik ben de oogcrème al een tijdje aan het gebruiken en daar ben ik enthousiast over. Het lijkt de fijne lijntjes op te vullen en zorgt voor een zachte gehydrateerde oogcontour.

❤ Het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette stond al een hele tijd op mijn wishlist maar was elke keer uitverkocht. En dan kwam het ABH Subculture Palette uit, het palette wat door de ene wordt beschreven als het mooiste palette ooit en door de andere als het slechtste in kwaliteit. Choices, choices… Uiteindelijk koos ik dan toch voor het Renaissance Palette, vooral omdat de kleuren me net iets meer bevallen. Eerste indruk van dit palette is meer dan goed, ik heb zo het idee dat ik samen met mijn Urban Decay Naked Heat Palette de herfst wel doorkom. Voor de liefhebbers, het ABH Modern Renaissance palette is opnieuw in stock bij Planet Parfum.

❤ De schattigste collectie van de voorbije maanden moet de KIKO Mini Diva’s Collectie wel zijn. De vierde capsule collectie ter ere van de veertigste verjaardag werd uitgebracht in samenwerking met Benedetta Bruzziches. Zij creëerde een collectie in mini-formaat die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Ideaal voor op vakantie, een weekendje weg of gewoon een avondje uit want de producten hebben het perfecte clutch formaat!

Maak er een fijne zondag van!

One thought on “5 Things on Sunday #44

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *