5 Things on Sunday #59

5 Things on Sunday #59

5 Things on Sunday #59

5 Things on Sunday #59

❤ Garancia staat er om bekend om altijd wat speciale producten en productnamen te hebben en dat is bij deze Garancia Fée-moi Fondre & Garance Fée-moi Dorer niet anders! De ene is een anti-cellulite en de andere een zelfbruiner. Beide worden snel uitgetest want ik ben er wel benieuwd naar. Producten van Garancia hebben me nog nooit teleurgesteld, ben er van overtuigd dat dat bij deze ook niet het geval zal zijn.

❤ Lancôme is goed bezig, kijk maar naar de Lancôme L’Absolu Lacquers, zo’n mooie lipsticks! Het merk lanceert het ene nieuwe product na het andere en ze blijken allemaal een schot in de roos te zijn. De Lancôme Skin Feels good hydrating tint blijkt de perfecte lazy sunday verzorging te zijn.De Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick Vibrant Coral en Rosy Blush tovert dan weer het ideale blosje op je huid.

❤ Ik heb mijn La Mer poeder tot het laatste vlokje opgebruikt en hoewel ik het een fantastisch poeder vind was het tijd voor iets nieuws. Stamatia trok naar Londen en bracht voor mij het Hourglass Veil Translucent Setting Powder mee. Dit poeder was me de eerste keer opgevallen bij Fleur de Force, ze had een first impressions Youtube filmpje gemaakt en het viel me echt op dat de finish van dit poeder zo mooi was.

❤ En dat was niet het enige poeder want ook het Becca Hydra Mist & Refresh Powder kwam mee uit Londen. Is het een gadget of is het echt een fijn poeder? Geen idee! Beide poeders staan eigenlijk al een tijdje klaar om te gebruiken maar ik wilde eerst mijn La Mer poeder volledig opgebruiken.

❤ Herinneren jullie je nog de prachtige Givenchy Rouge Interdit Rouge Revelateur nog? Een prachtige gemarmerde rood/zwarte lipstick! Wel Givenchy doet het opnieuw maar deze keer met een rose versie. Givenchy Rouge Interdit Rose Révélateur is zo zo mooi! Swatches volgen heel snel!

Fijne zondag ❤

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *