5 Things on Sunday #54

5 Things on Sunday #54

5 Things on Sunday #54

5 Things on Sunday #54

❤ Toen een tijdje geleden de nieuwe Lady bij DI werd voorgesteld was ik meteen enthousiast! Ik hou van de geur van kokosnoot, zeker tijdens de zomermaanden maar ook tijdens de wintermaanden om een beetje de geur van de zomer vast te houden. De DI Ladies Luna Dreamy producten ruiken heerlijk en is mijn grote favoriet uit de DI Ladies lijn.

❤ Dior lanceerde net een nieuwe foundation, de Dior Forever Undercover 24h full coverage Foundation. Een ultradunne foundation die een full coverage belooft, ik ben alvast benieuwd! Eén tip, koop deze foundation niet online! Ik heb normaal gezien bij alle foundations van Dior de kleur 030 maar bij deze 023. De kleur bij deze foundation was veel te donker, swatchen in de parfumerie is dus zeker nodig. Ik ga er snel mee aan de slag!

❤ Lancôme heeft zopas zijn Lancôme Custom highligt Drop gelanceerd waarvan ik de kleur Rose Glow heb. Oh boy, wat is deze mooi! Een prachtige vloeibare highlighter die je zou kunnen mengen met je foundation of op zichzelf. Ik wil ze gewoon allemaal!

❤ Drie jaar geleden werd ik tijdens de lente verliefd op Elie Saab Le Parfum, dit jaar zou dat wel eens Elie Saab Le Parfum in White kunnen zijn. Wat een heerlijke, frisse, zoete en vooral verslavende geur. Om je een idee te geven: Topnoten zijn oranjebloesem en rode bessen. Hartnoot is jasmijn en basisnoten zijn Patchoeli, witte amber en white musk.

❤ Chanel Neapolis: New City lente zomer make-up collectie: Het oogschaduwpalette is mooi, de lippenpoeders speciaal maar het zijn toch de nagellakjes die mij het meest in het oog sprongen. Hoe kleurrijk en leuk zijn deze? Chanel Le Vernis Nuvola Rose zit na vier dagen nog steeds perfect om mijn nagels, benieuwd naar de overige kleuren.

Maak er nog een fijne zondag van! ❤

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *