5 Things on Sunday #50

5 Things on Sunday #50

5 Things on Sunday #50

5 Things on Sunday #50

❤ De The Ordinary foundation stond al maanden op mijn wishlist. Zoals bij velen, want deze was echt constant uitverkocht. Ik wilde beide proberen en van zodra ze terug in stock waren koos ik twee kleuren van de Serum foundation en de Coverage foundation. De perfecte tint voor mij blijkt de 2.0 YG te zijn, de Light medium tint met de gele ondertoon. Vooral de The Ordinary Coverage Foundation heeft mijn hart meteen gestolen, deze had best de naam full coverage foundation gekregen mogen hebben. Met een heel klein beetje, twee kleine pompjes heb je meer dan voldoende voor een full coverage resultaat.

❤ Ik probeer minstens twee maal per week een maskertje aan te brengen. Ook al heb ik niet veel tijd, ik moet het van mezelf. Daarom vind ik maskertjes die je geen half uur moet laten intrekken het fijnst, maximum resultaat in een minimum van tijd, zo hoort het. Het

behoort in dit rijtje. De combinatie van witte klei & Magnolia extract zorgen voor een Shrek groen kleurtje die de huid gaat detoxen. ‘S Morgens breng ik een dun laagje aan, wacht een minuutje en spring dan onder de douche waar ik het maskertje met ronddraaiende bewegingen ga verwijderen. Er zitten kleine scrubdeeltjes in die gaan zorgen voor een superzachte huid en ze maken je huid ook meteen klaar voor je ochtendverzorging. Ik gebruik dit maskertje twee maal per week en merk echt meteen verschil, mijn huid ziet er goed uit en mijn make-up ziet er nog beter uit.

❤ Op dit moment gebruik ik een olie-reiniger van Lierac om mijn huid te reinigen, heel fijn voor mijn huid maar de make-up op mijn ogen, die kan hij blijkbaar niet aan en ik moet dus nog een apart product gebruiken. Lastig want ik merk dat mijn ogen toch wel snel geïrriteerd raken. Toen ik deze Ioma Hydra Fresh Gel Eye Remover kreeg was ik toch wel benieuwd. Eerst mijn flesje met de Close Oogreiniger opmaken en dan begin ik aan deze.

❤ Nog meer The Ordinary! Ik plaatste een mooie bestelling met al mijn favorieten en ook enkele nieuwe producten waaronder deze The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution. Mijn Pixi Glow Toner is bijna leeg en ik wilde wel eens wat anders en dat werd deze. Benieuwd!

❤ De laatste weken ben ik weer helemaal in to oogschaduw en mag het wel wat meer opvallen. Zal weer een fase zijn waar ik doorga maar op dit moment mag het allemaal wel wat meer glans hebben. Blame it on Tati, zij maakt altijd de meeste mooie looks waar altijd dat beetje glans in zit. Loose pigments zijn niet de makkelijkste om mee te werken, wegens de fall out maar ik werd zo verliefd op deze Copper van Make-up Studio dat we de extra moeite er wel bijnemen. Alhoewel, zoveel moeite is het nu ook weer niet, beetje MAC Fixing Spray gebruiken op je brush en de fall out is al een pak minder. Deze combineert zo mooi met matte oogschaduwkleuren, heel veel liefde voor deze kleur.

Fijne zondag ❤❤❤

2 thoughts on “5 Things on Sunday #50

  1. Ze zijn een echte hype he, de producten van The Ordinary! Ikzelf bestel niet graag foundation op een site, maar niet waagt niet wint ????.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Absoluut! En ze zijn de hype meer dan waard. Er is geen enkel product dat me al teleurgesteld heeft!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *