5 Things on Sunday #48

5 Things on Sunday #48

5 Things on Sunday #48

5 Things on Sunday #48

De voorbije week was een héél leuke maar wel drukke week. Donderdag een Beauty Speed Date en vrijdag werden bij Planet Parfum heel wat nieuwigheden voorgesteld. Wie me volgt op Instagram kreeg al een kleine sneak peak. De komende weken zal je dus heel wat moois op mijn blog zien voorbij komen! Voor vandaag maakte ik al een kleine selectie!

❤ Tijdens de Beauty Speed werd de Art Deco X Claudia Schiffer collectie voorgesteld. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet echt hoge verwachtingen had want meestal zijn zulke collabs niet echt aan mij besteedt. Toch was ik aangenaam verrast! Ik kreeg enkele producten mee naar huis en heb ondertussen ook al een blush op mijn wishlist gezet.

Marijke weet dat ik gek ben op nagellak en ik kreeg een aantal mooie rode tinten van Koh om te swatchen. Hier zeg ik geen nee tegen! Dit zijn stuk voor stuk tinten die perfect zijn voor de komende feestdagen.

❤ Close Brussels, het huismerk van Planet Parfum, hebben jullie hier de laatste weken al wat vaker zien voorbij komen, de Cleansing producten en de nagellakjes testte ik al uit. Vrijdag kon ik ook eindelijk de palletjes van kortbij bekijken en dit Close Brussels Turn the Heat on Baby palette sprong meteen in het oog. Ik was echt blij dat dit palette in mijn goodiebag zat, het is echt zo mooi!

❤ Vrijdag heb ik bij Planet Parfum zoveel lekkere geuren geroken dat mijn neus er van in de war was, ik heb er van in geuren gedroomd, speciaal! Eén van de parfums die blijven hangen zijn is de Annayake Eau de Parfum Kimitsu. Deze ga ik de komende dagen zeker dragen, benieuwd of ik er dan nog zo gek op zal zijn.

❤ De Kiko Mini Divas Collection was leuk, maar deze Kiko Candy Split Collection is nog net wat leuker. Hoe leuk zijn die verpakkingen en kleurtjes? Ik word er echt meteen vrolijk van! Benieuwd naar de inhoud? Stay Tuned!

Maak er een fijne zondag van! ❤

One thought on “5 Things on Sunday #48

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *