5 Things on Sunday #47

5 Things on Sunday #47

5 Things on Sunday #47

5 Things on Sunday #47

Wat een drukke week! Door een zieke dochter hele dagen werk in halve dagen moeten proppen, ‘s avonds nog een event meepikken.. Het heeft er voor gezorgd dat ik de voorbije week weinig tijd had voor mijn blog. Komt weer helemaal goed de komende dagen! Voor mijn 5 Things on Sunday maakte ik toch graag even tijd:

❤ Nivea blijft zichzelf vernieuwen, ze brengen echt heel regelmatig nieuwe producten uit. Nieuwste in hun haargamma is de Nivea Micellar shampoo. Ik heb eigenlijk nog nooit van een micellaire shampoo gehoord. Ben heel benieuwd naar de Purifying versie, deze zal waarschijnlijk toch wel wat zachter voor mijn haar zijn dan de Head&Shoulders die ik gebruik als ik mijn haar echt sqeeky clean wil.

❤ Hoe leuk is dit kerstsetje van OGX? Deze OGX Pink Sugar Plum shampoo en conditioner is een LE setje voor de feestdagen. De geur is superzoet en ruikt helemaal naar snoepjes. Niet alleen ik maar ook mijn dochtertje zijn helemaal weg van de geur.

❤ Je zal het misschien al wel gemerkt hebben bij mijn laatste nagellakswatches van Essie, mijn nagels zijn de laatste tijd niet echt in topvorm. Door de één of andere reden zijn ze heel erg droog, ik heb nochtans niet echt iets veranderd in mijn nagellakroutine. In elk geval ik misschien mijn echt lange nagels toch wel af en toe. Insert deze Impress Press on Manicure set. Dit setje bestaat uit dertig nagels zodat je zeker de perfecte maat voor je nagels vindt. Hier wordt niet gewerkt met lijm maar met stickers, net iets liever voor je nagels. Je ziet ze snel verschijnen op Instagram!

❤ Ondanks dat het zonnetje zich de laatste dagen al wat meer laat zien voel en zie je dat de herfst er nu echt aankomt. Tijd dus om mijn Yankee Candle voorraad opnieuw aan te vullen! Ik bestelde bij BeautyandBobs en de volgende dag werd mijn bestelling heel netjes ingepakt aan de deur geleverd. Deze webshop heeft niet alleen alle Yankee Candle geuren, ze hebben ook een mooi assortiment aan Beauty maar ook kleding en accessoires. Ideaal voor een beetje online zondagshopping!

❤ We zijn nog niet bekomen van de laatste highlighters van Sleek en daar zijn ze al met een nieuw palette. Het Sleek Highlighting Palette Distorted Dreams is er ééntje met vijf tinten die allemaal onweerstaanbaar zijn. Niet elke tint is workproof maar geloof me het is prachtig! Soon on the blog.

Maak er een fijne zondag van ❤

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *