5 Things on Sunday #45

5 Things on Sunday #45

5 Things on Sunday #45

5 Things on Sunday #45

❤ De Juliette Has a Gun Not a Perfume geur bestaat ondertussen al tien jaar maar ik heb eigenlijk nog maar onlangs echt kennis gemaakt met deze uiterst verslavende geur. De geur wordt beschreven als een bloemige houtachtige muskgeur, voor mij vooral een warme geur die ik sinds enkele maanden echt non stop draag. Het heeft me echt benieuwd gemaakt naar de andere geuren! Bij Parfuma hebben ze een Juliette has a Gun Discovery kit ,lijkt me ideaal om alle geuren te ontdekken.

❤ Ik sprak al eens eerder over de nagellak van Close, het Belgische merk dat je bij Planet Parfum vindt. Vanaf 21 september vind je de Close Fall Winter 2017 Collection Sun Chasers bij Planet Parfum. Ik kreeg de kleur Electric, soon on Instagram!

❤ Een tijdje geleden brachten de zusjes Sam & Nic Chapman in samenwerking met Real Techniques de prep & prime set uit. Een setje met tools om je huid te preppen voor je je make-up aanbrengt. De Pep brush is ideaal om maskertjes aan te brengen, met de spatula kan je crèmes uit een potje halen, zo hoef je je vingers niet meer te gebruiken. De Under Eye Reviver is echt zo fijn om je oogcréme aan te brengen, ‘s morgens werkt het echt verkoelend, bye bye wallen. Na de BeautyBlender is de Miracle Complexion Sponge mijn favoriete sponsje om foundation en concealer aan te brengen vooral omdat deze een afgesneden zijde heeft, net iets makkelijker om concealer onder de ogen aan te brengen. Hoe fijn is de Sponge Stand? Ideaal om je BeautyBlender te laten drogen! Ik vond dit setje bij Boozyshop, moest je interesse hebben, het staat nog steeds in de sale.

❤ Mijn huid en olie zijn vrienden voor het leven! Ik gebruik echt elke dag een olie, het houdt mijn huid soepel en glad. Het nieuwste product van Filorga, Oil Absolute Ultimate Anti-aging Oil Serum maakte me dan ook heel erg benieuwd. Dit olie-serum gaat de strijd aan tegen rimpels, vlekjes en gaat zorgen voor stevigheid en uitstraling. Soon on my skin!

❤ Dove blijft de meest heerlijke lichaamsproducten uitbrengen! De stevige Dove Derma Spa body crème heb ik tot de laatste druppel opgebruikt, ik was echt verslaafd aan het gevoel op mijn huid. Nu brengt Dove de Derma Spa Oygen Touch uit, een lichtere versie die meteen in je huid trekt. Ook deze zal gauw tussen mijn favorieten belanden. Dove body-crèmes zijn altijd een garantie voor een lekker ruikende en  super zachte huid.

Maak er een fijne zondag van!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *