5 Things on Sunday #43

5 Things on Sunday #43

5 Things on on Sunday #43

5 Things on 5 Things on Sunday #43Sunday #43

❤ Een tijdje geleden heeft Urban Decay een aantal nieuwe producten uitgebracht waaronder deze Urban Decay Quick Fix. De All Nighter spray je over je make-up zodat hij langer blijft zitten, deze Quick Fix gebruikt je als primer voor je make-up en heeft voor mij eigenlijk hetzelfde effect, je foundation blijft een hele dag perfect zitten. Hij is trouwens ook zalig om doorheen je dag even te sprayen om je huid te verfrissen. Ik ben fan van deze Quick Fix omdat hij niet zo’n opvallende matte finish geeft wat bij andere primers wel het geval is. En heb ik al gezegd dat deze spray naar kokosnoot ruikt? Aanrader! Ik zag trouwens dat ze deze bij IPXL ook in mini formaat verkopen, leuk om uit te proberen of om in je handtas te stoppen!

❤ Ik ben fan van Essie laat dat duidelijk zijn maar de voorbije twee collecties waren er altijd maar één of twee kleurtjes die ik echt leuk vond. De nieuwe Essie Fall Collectie daarentegen is helemaal mijn ding. Bijna allemaal crèmelakjes en prachtige tinten. Swatches komen er heel snel aan! Nog een collectie om naar uit te kijken is de Essie Wild Nudes Collectie die exclusief bij DI te koop zal zijn. Gisteren lag ze nog niet in de winkel maar ze zou elk moment moeten binnen komen. Ik kijk er naar uit!

❤ Ik denk dat zowat elke beautyblogger de Maybelline Eraser Concealer wel kent. Enkele jaren geleden was dit dé concealer en iedereen had hem. Van de ene op de andere dag besloot Maybelline deze op veel plaatsen niet meer te verkopen waardoor hij in België onvindbaar was. Maar she is back én in vier tinten, Light, Nude, Neutralizing en Brightening! Ze was op veel plaatsen heel erg snel uitverkocht en ik vond nog enkel de light versie, die eigenlijk net iets te licht is voor nu. Gelukkig waren ze nu opnieuw aangevuld en kon ik Nude en Brightening ook meenemen. Deze concealer kan je zonder nadenken gebruiken, dekt goed, kruipt niet in de lijntjes en blijft een hele dag zitten.

❤ Ik was eigenlijk op zoek naar de L’Oréal Lash Paradise Mascara die helemaal hot en happening is in YouTube land. Nu kwam ik wel de L’Oréal Paradise Extatic tegen en begin al te twijfelen of het niet dezelfde is. De verpakking ziet er iets anders uit maar de brush lijkt er wel heel erg op. Als je op de Amerikaanse versie van de L’Oréal website gaat kijken staat de Extatic mascara er niet tussen en op de Belgische website is hij niet te vinden. Iemand een idee of het echt dezelfde is? In elk geval, de brush ziet er veelbelovend uit, ik ga er snel mee aan de slag!

❤ Matchy matchy doen met parfum, dat kan met het nieuwe S.Oliver So Pure Duo!

So Pure Women is een heel frisse bloemige geur maar met genoeg warmte om mij fan te maken: Topnoten Klimop, Kalamansi-citroen, appel – Hartnoten Freesia, jasmijn, kasjmierhout – Basisnoten Ambroxide, muskus, sandelhout

Ik hou van de wat meer kruidige geuren bij mannen, So Pure Men mag dus van mij zeker in de badkamer blijven staan: Topnoten Bergamot, groene appel, kardemom – Hartnoten Lavendel, viooltje, geranium – Basisnoten Ceder, sandelhout, amber
Maak er een fijne zondag van ❤

3 thoughts on “5 Things on Sunday #43

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *