5 Things on Sunday #41

5 Things on Sunday #41

5 Things on Sunday #41

5 Things on Sunday #41

 Helemaal nieuw en verpakt in superleuke verpakkingen zijn de Schwarzkopf Got2B Dry  Fresh & Fabuleus Shampoo’s. Je hebt er ééntje voor Volume, ééntje voor wat meer grip in je haar, ééntje voor extra frisheid en ze hebben ook aan de brunettes gedacht want er is ook ééntje speciaal voor bruin haar. Belooft geen witte restjes na te laten en een hele dag een frisse geur in je haren. Maandagmorgen is de ideale moment voor mij om deze te proberen want dan raak ik het slechts uit mijn bed. Wordt vervolgd!

 Een product dat ik een beetje op de lange baan heb geschoven heb om uit te proberen is deze Estee Lauder ANR Micro Cleansing Balm. Ik ben zo hooked aan mijn reinigingsolie zodat het wat moeilijker is om mij te overtuigen van iets anders. Nochtans is het principe eigenlijk hetzelfde want uiteindelijk is dit ook een olie. Ik haal een beetje van de balm uit de pot en verwarm dit tussen mijn handen en zo ontstaat de olie. Deze masseer je in op je droge huid en zo komt alle make-up los. Beetje lauw water bijvoegen en zo wordt de olie een soort van emulsie. Afspoelen en klaar. Mijn huid is superzacht en goed gereinigd want na gebruik van mijn Bioderma Micellair water is mijn wattenschijfje proper. Test geslaagd! Deze Estee Lauder ANR Micro Cleansing Balm zal dus mijn reinigingsolie vervangen en is een mooie toevoeging aan mijn Estee Lauder ANR regime.

 Nog meer skincare goodness is deze Origins No Puffery. ‘S Morgens heb ik wat extra’s nodig om die wallen te doen verdwijnen en daar is dit product perfect voor. De gel die je aanbrengt met de rollerball voelt koel aan en frist de huid onder je ogen meteen op. Ik volg wel nog altijd met een hydraterende oogcrème want dat doet deze jammer genoeg niet. Een aanrader als je van die pufiness onder je ogen afwil.

 Mijn skincare routine is de laatste jaren met heel wat producten uitgebreid en één van die producten zijn de essences. Zo’n essence breng je aan net na het reinigen van je huid en zorgt er voor dat de overige producten in je skincare routine beter worden opgenomen. Ook de Estee Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion is zo’n product het gaat niet alleen de huidbarrière versterken maar gaat de werking van je serum en dag-of nachtcrème versterken. Heel fijn product dat echt wat extra’s aan je huid geeft. De prijs (95euro) is zeker aan de hoge kant maar omdat deze zo zuinig is haal je het er uiteindelijk wel uit.

 Ik denk dat iedereen het wel kent, irritatie na het scheren van je oksels. Zeker tijdens de lente en zomermaanden doen we dat net iets vaker dan tijdens de winter. Na het scheren kan het soms wat lastig zijn om deo aan te brengen, het gaat prikken of jeuken. Geen deo aanbrengen is geen optie en ik zie mezelf ook niet meteen een crème onder mijn oksels smeren tegen de irritatie. Dove heeft goed naar ons geluisterd en herformuleerde zijn deo’s zodat ze niet alleen gaan zorgen voor frisse oksels, ze gaan ze ook nog eens verzorgen. Hoe ze dat doen? 25% van de deo bestaat uit hydraterende ingrediënten en hierdoor ga je de huid van je oksels elke dag verzorgen en zal je veel minder snel last hebben van irritaties. Ik was al fan van de Dove deodorants en nu zelfs nog een beetje meer 

Fijne zondag 

2 thoughts on “5 Things on Sunday #41

  1. Producten van Origins zijn ook heel fijn hè. Ik heb er enkel nog maar de handcrème van geprobeerd, maar wil zeker nog wat van hun skincare proberen.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *