5 Things on Sunday #39

5 Things on Sunday #39

5 Things on Sunday #39

5 Things on Sunday #39

 Graag jullie aandacht voor de Chanel Eyes Collection 2017! Toen ik deze collectie de voorbije week onder ogen kreeg was ik meteen verkocht! Acht kleuren cream shadow, zestien single shadows, drie oogpotloden, drie kleuren wenkbrauwgels, nieuwe brushes… Een volledige collectie gericht op de ogen, perfect om jouw favoriete tinten uit te kiezen. En kiezen wordt moeilijk, dat kan ik je nu al vertellen. Ik was trouwens meteen verliefd op de nieuwe brushes. Ik heb al een mooie collectie aan Chanel brushes die ik nog steeds dagelijks gebruik en deze nieuwe krijgen daar zeker een een plaatsje bij.

 De Guerlain Météorites Happy Glow Pearls & blush waren niet zo makkelijk meer te vinden. Ze waren overal in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig heb ik de Pearls nog kunnen vinden want ze horen gewoon thuis in mijn collectie. Ik ben echt obsessed door de geur van de Guerlain Météorites, ik heb ze ondertussen al in alle kleuren en formaten en er is ondertussen zelfs een Guerlain Météorites Home Fragrance. Ik denk wel dat je begrijpt dat ik die ook wil!

 De voorbije week was ik op een leuk Sleek event. Permanente producten werden in de kijker gezet en we kregen ook een aantal nieuwe producten te zien waaronder dit Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss. De Solstice en Precious Metals highlighting palettes waren al een groot succes en dit nieuwe palette zal zeker snel volgen.

 Ook helemaal nieuw voor mij is het merk OGX, een lijn van haarverzorgingsproducten die je alleen al zou gebruiken voor de geur. Deze OGX Renewing+ Argan Oil of Marocco lijn ruikt zo lekker, net zomer in een flesje!

 Mijn favoriete lijn van L’Oréal Professionnel is nog steeds de Mythic Oil lijn. De shampoo, de conditioner, het masker…. maar bovenal de olie. Ze laat je haar niet alleen superlekker ruiken, je haar ziet er ook glanzend en gezond uit. Dankjewel L’Oréal Professionnel om mij een nieuwe voorraad te bezorgen. Mijn haartjes zijn jullie dankbaar!

Dit waren mijn 5 Things on Sunday #39. Maak er een mooie zon/moederdag van 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *