5 Things on Sunday #37

5 Things on Sunday #37

5 Things on Sunday #37

5 Things on Sunday #37

♥ Mijn favoriete badolie van Kneipp, Beauty Geheim heeft nu ook een body crème! Dit is zo’n zalige geur en met ingrediënten als Argan, Marula, Wonderboom en Olijf ook nog eens super voedend. Laat je zeker niet afschrikken door de olijfgeur, ik weet dat sommige daar niet echt fan van zijn, daar ruikt deze bodycrème absoluut niet naar. Een aanrader die je zeker eens moet ruiken, ik wed dat je meteen verkocht bent!

♥ Eén van de merken die exclusief bij Planet Parfum worden verkocht is Carven, een couture merk dat veel succes had tussen 1940 en 1970 bij de jeugd. Zestig jaar geleden brachten zij de bekende geuren Ma Griffe en Vétiver uit en vandaag wordt daar Carven Le Parfum aan toegevoegd. Ik had een oude dametjes geur verwacht maar ik ben aangenaam verrast! Een frisse geur die niet te overheersend naar bloemen ruikt en perfect voor de lente! De samenstelling: Mandarijnboombloesem, witte hyacint, pronkerwt, Jasmijn, Ylang Ylang, Sandelhout, Osmanthus en Indonesische Patchoeli. Ik ben nog steeds op zoek naar een geur voor mijn trouwdag en deze staat bij op het lijstje!

♥ Een matchende lipstick en nagellak? Als ze roze zijn, absoluut! Tease is één van de kleuren van de nieuwe Dior Addict Lacquer Sticks waar er een matchende nagellak van verkrijgbaar is. Het kleurtje van de nagellak lijkt op het eerste zicht wat saai maar geloof me het is echt een mooie kleur. Swatches komen er één van de komende dagen aan!

♥ In de Bobbi Brown Havana Brights collectie kwamen ook de Dual-Ended Long-Wear Cream Shadow Sticks uit die me eerst niet echt aanspraken. Tot ik een touch-up bij Parfuma van Davy kreeg en hij één van de sticks gebruikte. De combinatie Truffle en Bronze blijkt perfect te zijn! Als je bij Parfuma passeert moet je zeker eens binnen springen, Davy is een krak, hij liet me er op 10 minuten fris en fruitig uitzien nochtans was dat allesbehalve het geval. Check trouwens zijn wenkbrauwen, die zijn zo perfect!!

♥ De voorbije week kon je bij Parfuma langs gaan voor een Origins Treatment en oh boy wat heb ik daar van genoten. Mijn huid werd gereinigd met de Origins Clean Energy Cleansing Oil, geprept met de Origins Maskimizer gevolgd door het eerste masker, Origins Rituali Tea Mind over Maté boordevol anti-oxidanten. Dit masker maak je zelf, je mengt het poeder met water en brengt het dan aan. Het masker prepareren is op zich al relaxerend al deed ik het deze keer natuurlijk niet zelf. Tien minuutjes oogjes toe en relax. Het masker werd verwijderd met een warme vochtige doek en opnieuw geprept voor een tweede masker. En van dat tweede masker was ik het meest onder de indruk, al kan het natuurlijk ook wel de combinatie van beide zijn. Het Origins Mega Mushroom Skin Reliëf Mask gaat de effecten van stress op je huid behandelen, olmenoesterzwam, cordyceps en reishi paddenstoelen, samen met gember, basilicum en kurkuma werken ontspannend op je huid. Mijn huid zag er ondanks dat ik ziek was perfect gehydrateerd en stralend uit. Dankjewel Parfuma voor de fijne behandeling!

Maak er een fijne zondag van ♥

One thought on “5 Things on Sunday #37

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *