5 Things on Sunday #36

5 Things on Sunday #36

5 Things on Sunday #36

5 Things on Sunday #36

♥ De voorbije week was een ontzettend drukke week met heel wat nieuwe lanceringen. Een collectie waar ik al een tijdje naar uitkeek is de zomercollectie van Rituals. Ik was zo benieuwd naar de geur en ben zeker niet teleurgesteld. Tijdens warme dagen gebruik ik het liefst een frisse geur en daar is Rituals helemaal in geslaagd. De Rituals Express Your Soul collectie bevat Verbena & Petit Grain wat resulteert in een zalige frisse geur waar je meteen goed gezind van wordt!

♥ Mijn kwasten wassen vind ik altijd een heel gedoe. Het neemt heel wat tijd in beslag en dan heb ik het nog niet over de droogtijd. De StylPro gaat mij daar een handje in helpen. Benieuwd of dit machientje echt zo goed is als ze beweren. Moest je nieuwsgierig zijn, je vindt deze StylPro bij MakeupSpot.

♥ Ook bij Lancôme werden een aantal nieuwe producten voorgesteld. De Lancôme Matte Shaker heeft mijn hart gestolen, dat merk je morgen want dat blogje staat al ingepland. De nieuwe Lancôme Monsieur Big Mascara en de Lancôme Monsieur Big Marker lijken me ook een fijn duo, daar ga ik snel mee aan de slag.

♥ Hebben jullie ook last van het melkflessensyndroom? Dan kan ik je zeker deze Nivea Bronze Effect aanraden. Ik gebruik deze nu ongeveer een weekje en ik merk absoluut verschil, ze zijn al niet meer zo fluorescerend! Doordat de bruining geleidelijk aan gaat moet je ook absoluut niet bang zijn voor strepen of vlekken want die krijg je niet. En ook de typische zelfbruinergeur is niet aanwezig. Aanrader!

♥ Ik kreeg de voorbije week ook een heel erg leuk pakketje van Filorga, de nieuwe UV bronze lijn bevat alle producten om veilig in de zon te zitten. Het meest benieuwd ben ik naar de Filorga UV Bronze Mist! Ik ben zo, zo blij dat je niet meer het hele internet moet afspeuren voor een zonnebescherming die je gewoon over je make-up kan sprayen. Bovendien zit deze in een handige kleine verpakking zodat hij makkelijk mee te nemen is. Hij past zelfs in mijn Bobbi Brown Havana Brights Cosmetics Bag! Hij gaat vandaag al in de test want er staat een tripje Tongeren op de planning waar zeker een terrasje zal bijhoren.

Maak er een fijne, zonnige zondag van ♥

One thought on “5 Things on Sunday #36

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *