5 Things on Sunday #35

5 Things on Sunday #35

5 Things on Sunday #35

5 Things on Sunday #35

♥ Eén van de nieuwe collecties waar je zeker eens aandacht moet aan besteden is de Bobbi Brown Havana Brights Collectie! De verpakkingen, de producten… Alles straalt zomer uit, ik word er echt vrolijk van! De collectie is nu te koop bij oa Parfumawil je iets uit de collectie? Dan zou ik niet te lang wachten want ik heb zo het idee dat alles wel eens heel snel zou uitverkocht kunnen zijn. Mijn favoriete producten uit deze collectie vind je snel op de blog!

♥ Nog meer zomerse producten maar dan bij Chanel Les Indispensables de L’Eté waar onder andere een uitbreiding van de Les Beiges poeders zit. Ik ben altijd al een fan van de Chanel Les Beiges poeders geweest en heb er zelfs twee volledig opgemaakt. Waar de andere Les Beiges poeders eerder volledig mat zijn heeft dit Chanel Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour Poeder fijne, goudkleurige deeltjes die je huid gaan oplichten. Dit poeder bestaat in vijf tinten zodat je het heel jaar door de perfecte healthy glow kan creëren.

♥ Dove brengt altijd de meest lekker ruikende en bovendien ook nog eens budgetvriendelijke producten uit. De allernieuwste telg is de Dove Shower Foam, een zalig schuimend product voor in de douche. Een doucheschuim mét pompje, hoe handig is dat? Bovendien krijg je er een superzacht huidje van door de Natrium Moisture technologie die er voor gaat zorgen dat de verzorging tot wel tien lagen in je huid kan dringen. Fan!

♥ Jullie kennen Olaplex vast wel, de speciale verzorging voor je haar die je in het kapsalon vindt. Vrij duur en alleen de derde stap in de verzorging kan je thuis gebruiken. Na lang zoeken vond ik Olaplex online en probeerde het ook uit. Vroeg of laat moest er wel een budgetvriendelijke en makkelijk verkrijgbare versie uitkomen en dat deed Syoss met de Salonplex lijn. Een shampoo, conditioner en leave-in cream waar je hetzelfde effect mee zou moeten bekomen. Ik ga er de komende weken mee aan de slag, benieuwd!

♥ Een tijdje geleden mocht ik naar de #kruidvatsummerschool en ontdekte ik daar heel wat nieuwe producten waaronder deze elektrische Kruidvat krulborstel. Ik droog eerst mijn haar met mijn hoofd naar beneden voor een beetje volume en nadien ga ik aan de slag met deze krulborstel. Mijn haar is glad en zacht en in een wip in model!

Maak er een fijne zondag van! ♥

One thought on “5 Things on Sunday #35

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *