5 Things on Sunday #32

5 Things on Sunday #32

5 Things on Sunday #32

5 Things on Sunday #32

♥ Givenchy heeft zijn Rouge Interdit in een nieuw jasje gestoken! De verpakking was al mooi, Givenchy heeft een patent op mooie verpakkingen, maar kreeg toch nog een upgrade. Maar ik wilde de lipstick vooral laten zien voor de kleur, hoe mooi is deze Givenchy Rouge Interdit Wild Rose? Voor mij de perfecte rose tint! Samen met de Givenchy Lip Liner in Rose Mutin creëer je de perfecte rose lip. Wist je trouwens dat Givenchy ook een transparante lipliner heeft? Deze kan je gewoon dragen bij elke kleur lipstick, hoe handig is dat?

♥ Een collectie om in het oog te houden is de Chanel Energies et Puretés de Chanel want daar zitten weer enkele prachtige producten tussen. De duoblushes met tweedreliëf zijn echt prachtig om te zien! Deze collectie is exclusief online te koop in de Chanel Online Boutique, je zal deze dus niet vinden in de parfumerie. Swatches en meer info volgen snel!

♥ De nieuwe lente collectie van ProNails, Elevate Life is helemaal mijn ding. Toen ik twee kleurtjes mocht uitkiezen was de keuze heel snel gemaakt! Ik koos voor Mani Monday en Elevator Peach, twee pasteltinten die je me heel vaak zal zien dragen.

♥ Toen ik vorig weekend mijn beautykast nog een keer aan het opruimen was kwam ik deze Melvita Nectar de Miel Comforting Creamy Milk tegen. Ik was helemaal vergeten dat deze zo lekker rook! Deze nieuwe lijn van Melvita met honing werd op de laatste UPR Beauty Day voorgesteld en was een beetje op de achtergrond geraakt. Nu staat hij op de eerste rij in mijn badkamer, wat ruikt deze bodylotion lekker!

♥ Ook een vergeten product in mijn stash is deze Redken Pillow Proof Blow Dry. Deze beschermt je haar niet alleen tegen de hoge temperaturen van je stijltang en haardroger hij gaat er ook voor zorgen dat je haar langer in model blijft. Ook na een nachtje slapen! Waar ik anders met een bos ontploft haar opsta en opnieuw aan de slag moet gaan met een stijltang kan ik er nu gewoon doorgaan met een borstel. Een aanrader!

♥ Maak er een fijne zondag van ♥

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *