5 Things on Sunday #31

5 Things on Sunday #31

5 Things on Sunday #31

5 Things on Sunday #31

♥ Sinds de Beauty Speed date een paar weken geleden, gebruik ik maar één tube oogcrème meer, de Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution. Eén tube maar wel met twee verschillende crèmes, hoe makkelijk en fijn is dat? ‘S morgens gebruik ik liever een lichtere, maar wel goed voedende crème om die wallen weg te werken en ‘s avonds mag de crème wat voller zijn om goed te voeden. En dat doet deze! Bovendien is zo’n pompflacon ook een pak hygiënischer, je zit niet met je vingers in het potje. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je niet ziet hoeveel product er nog overblijft. Al denk ik niet dat dat snel zal gebeuren, je hebt maar één pompje nodig voor beide ogen.

♥ Ik kleur mijn haar al jaren, weet zelfs niet meer hoe mijn eigen kleur er uit ziet, en probeer altijd zo lang mogelijk de kleur mooi te houden. Nu de grijze haren overal lijken te verschijnen doe ik nog eens extra mijn best en daar helpt de Redken Color Extend Magnetics lijn me bij. Een heerlijk naar snoepjes ruikende lijn die mijn haar op een zachte manier gaat reinigen en er voor zorgt dat mijn kleur langer mooi blijft. Mijn haar ziet er glad en glanzend uit zonder dat ik daarvoor nog extra producten moet gebruiken. Love it!

♥ De voorbije week kreeg ik een pakketje van Dr Hauschka met een aantal mooie producten. Het meest onder de druk was ik van het Colour Correction Powder! Het doet me heel sterk denken aan de Guerlain Météorites compact, ook qua werking, alleen de geur is niet hetzelfde. Ik ga er nog uitgebreid mee aan de slag!

♥ Als je een aantal UK YouTubers volgt zal je dit merk al wel hebben zien voorbij komen. The Ordinary van Deciem is een lijn met skincare producten die je naar believen kan combineren. Alle producten uit deze lijn bevatten alleen maar het maximum aan actieve ingrediënten en worden niet getest op dieren. Bovendien betaal je echt maar een fractie van de prijs! Ik kocht vier producten:

  • The Ordinary High-Spreadable Fluid primer. Deze probeerde ik al en oh boy, deze primer is écht heel erg fijn. Hij voelt aan als een serum op je huid en blurrt al je fijne lijntjes en poriën weg. Aanrader!
  • The Ordinary Cafeïne Solution 5% +EGCG. Deze sprak mij meteen aan omdat hij de puffiness rond de ogen gaat bestrijden. Ook deze probeerde ik al enkele dagen onder mijn Babor Eye Cream en ik had meteen, ook na de eerste keer het idee dat dit product echt werkt. Ik voel echt dat deze mijn ogen opentrekt. Klinkt een beetje raar maar dat gevoel heb ik wel.
  • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Hydratatie is key als je je huid gezond en soepel wil houden. Hyaluronic staat er om bekend om 1000 keer zijn eigen gewicht in water te kunnen dragen. Bij The Ordinary voegden ze er ook nog een keer B5 aan toe waardoor het hyaluronzuur extra diep in de huid wordt getrokken.
  • The Ordinary Vitamine C Suspension 23% + HA Spheres 2%. Vitamine C staat er om bekend om huidveroudering en pigmentvlekken tegen te gaan. In deze formule werd er ook nog eens Hyaluron aan toegevoegd zodat de huid zacht en glad blijft.

Ik kocht deze producten op de site van Deciem en heb ongeveer een week moeten wachten op de bestelling. Wat op zich wel lang is maar ik kreeg bijna elke dag een mailtje dat ze wat vertraging hadden door de drukte dus het werd wel opgevolgd. Ik ben van plan om een tijdje een heel skincare-regime van dit merk te gebruiken. Alleen waren er wat producten uitverkocht en ik wacht dan ook even tot ze weer in stock zijn.

Deze keer geen 5 Things on Sunday #31, het waren er maar vier maar de laatste tellen dubbel!

Maak er een fijne zondag van ♥

One thought on “5 Things on Sunday #31

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *