5 Things on Sunday #30

5 Things on Sunday #30

5 Things on Sunday #30

5 Things on Sunday #30

♥ Dit was een leuke verrassing! Rituals (normaal vanaf begin maart te koop) sheetmasks uit. Het Rituals Moisture Boost Mask gaat zorgen voor een instant vocht boost en het Rituals Youth Boost Sheet mask zit boordevol anti-aging ingrediënten waarvan het effect al na het eerste gebruik zichtbaar is. Ik ben benieuwd! Rituals lanceerde de voorbije week trouwens nog iets leuks, je kan nu Rituals Member worden, het kost je niks en buiten de leuke verrassingen en acties betaal je ook geen verzendkosten meer als je lid bent. Inschrijven zou ik zeggen!

♥ Hoe cute is de verpakking van deze L’Occitane Immortelle Divine Eye Balm? Een Eye Balm die je zowel als oogcrème en als oogmasker kan gebruiken. De perfecte aanvulling op de L’Occitane Creme Divine!

♥ Dè drugstore foundation waar iedereen een paar jaar geleden mee dweepte was toch wel de Bourjois Healthy Mix Foundation & Concealer. Hij is een beetje op de achtergrond geraakt maar door de herlancering en een paar aanpassingen in de formule zou hij wel eens opnieuw in de schijnwerpers kunnen komen te staan. Bourjois gooide er wat extra vitamines bij om onze huid te doen stralen.

♥ I have a crush on La Mer! Ik ben de Crème de La Mer Moisturizing Cream nu al een paar weken aan het gebruiken en ik kan nu al zeggen dat ik een grote fan ben, ik was een beetje bang dat hij door de hype die er rond hangt me zou teleur stellen maar dat is gelukkig niet het geval. En zo volgden er nog een aantal La Mer producten, de La Mer Soft Fluid Foundation, de La Mer The Powder en de La Mer Powder Brush. Vooral deze twee laatste zijn een match made in heaven. Dat poeder zorgt er gewoon voor dat elke foundation er goed uit ziet, mijn huid ziet er zacht en glowy uit, een hele dag. En dan de Powder Brush, ik denk niet dat ik al zo’n zachte en fluffy brush heb gezien. Als je hem ziet, raak hem aan dan weet je meteen wat ik bedoel. En dan als laatste, de foundation… Wel, hij is heel erg fijn, zeker in combinatie met het poeder. Maar… die geur! Die is toch wel een beetje speciaal.. Review komt er aan!

♥ De concealer waar iedereen het over heeft op dit moment is toch wel de Tarte Shape Tape Concealer. Bijna onmogelijk om ergens te pakken te krijgen wegens constant overal uitverkocht. Ik vond de mijne bij QVC UK waar je de concealer samen in een setje kan kopen met de nieuwe Tarte Quickie Blending Sponge. Ik koos voor de kleur Medium maar had toch beter een tintje lichter genomen, de kleur matcht met mijn foundation en dat is niet echt de bedoeling. Ik moet nu wel zeggen dat ik op mijn lichtst ben, binnen een paar maanden zal de concealer waarschijnlijk wel matchen. Eerste indruk is goed, de coverage van deze concealer is echt wel goed en hij gaat niet in de lijntjes onder mijn ogen zitten. Ik hoop nog een tint lichter te pakken te krijgen maar op QVC UK is deze nog steeds uitverkocht.

Dit waren mijn 5 Things on Sunday #30. Geniet van je zondag!

One thought on “5 Things on Sunday #30

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *