5 Things on Sunday #29

5 Things on Sunday #29

5 Things on Sunday #29

5 Things on Sunday #29

♥ Ik bied nu al mijn oprechte excuses aan maar ik ben zo verliefd op mijn Tom Ford Nude Dip Eye Quad dat ik niet anders kan dan mijn Instagram en blog er mee vol spammen. De Tom Ford make-up collectie vind je nu bij exclusief bij Parfuma, en oh boy er is nog zoveel moois! Binnenkort swatches op de blog en ik kan je nu al verzekeren, je zal het ook willen!

♥ De laatste tijd ben ik helemaal in to vloeibare bronzer, deze Benefit Dew The Hoola is zo fijn! Hij blendt perfect en ruikt heerlijk zomers, review staat op de planning en dan vertel ik er graag meer over! Er is trouwens nog een bronzer die ik zou willen proberen! Ik hoorde al zoveel goeds over de Soleil Tan de Chanel crème-bronzee , deze staat hoog op mijn wishlist voor deze lente/zomer.

♥ Wie de Sisley geuren een beetje kent weet dat het meestal heel zware geuren zijn, Misschien dat je daarom de geur van Sisley zou voorbij lopen. Niet doen want deze nieuwe Sisley Izia EDP is echt een heel lekker geurtje. Ben je gek op de geur van verse rozen? Dan is Sisley Izia zeker iets voor jou. Spray de geur op en loop er een half uurtje mee rond…Wedden dat je verkocht bent?

♥ Hoe cute is deze lipbalm van Planet Parfum? Speciaal voor Valentijn brengt Close, het huismerk van Planet Parfum deze balm uit in een leuk doosje in de vorm van lippen. Maar Close heeft nog veel meer leuks! Een tijdje geleden kwam ik dit setje met beautyblender dupes tegen en ik kan alleen maar zeggen dat ze echt fijn zijn.

♥ Sisley brengt niet alleen heel mooie make-up producten uit deze lente (blogje is in de maak) ook de brushes werden aangepakt. Ik mocht er ééntje uitkiezen en ging voor deze Sisley Kabuki brush voor on the go. Perfect voor in je handtas!

Dit waren mijn 5 Things on Sunday #29, maak er een fijne zondag van!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *