5 Things on Sunday #28

5 Things on Sunday #28

5 Things on Sunday #28

5 Things on Sunday #28

♥ Hoe mooi is deze Vogue à Colorier? Ik koop eigenlijk altijd de speciale edities van Vogue maar deze had ik nog niet gezien. Het boek staat vol met de mooiste covers van de Franse Vogue die je eventueel zelf zou kunnen inkleuren. Ik vind ze mooi hoe ze zijn en blijf er dan ook lekker af voor ik ze verpest. Een mooi tafelboek!

♥ Aftellen naar Pasen wordt extra leuk met dit Babor paasei! Een veertiendaagse kuur die je huid klaarstoomt voor de lente. Ik kijk er echt naar uit om met deze kuur te beginnen, mijn huid is dat wintervelletje beu. Elk ampul bevat stoffen die je huid gaan hydrateren, beschermen, vernieuwen, liften, boosten… Kortom alles wat mijn huid nodig heeft om aan de lente te beginnen! Je vindt dit paasei op Babor en in het schoonheidsinstituut.

♥ Even een shoutout naar de customer service van Artis Brushes. Een paar weken geleden brak het handvat van mijn brush in twee stukken. Ik kreeg bijna een hartverzakking, die brushes zijn niet goedkoop en zo lang heb ik ze nu ook weer niet. Dus stuurde ik een mailtje met een foto naar de customer service van Artis. Tot mijn grote verbazing kreeg ik binnen een half uur een antwoord. Ze vroegen me waar ik de brush kocht en wat er juist gebeurd was. Veel kon ik eigenlijk niet zeggen, enkel dat het handvat het begaf. Ook hier werd heel snel op gereageerd, het zou een fabricagefout zijn en ze zouden mij een nieuwe opsturen. Ik dacht dat daar nog wel wat tijd zou overgaan maar ook hier waren ze snel. Tussen de eerste mail en de dag dat de nieuwe brush toekwam zat amper een week tussen. Dit is een Amerikaans bedrijf, niet verwacht dat ze dit allemaal zo snel zouden oplossen! Hier kunnen sommige Europese bedrijven een mooi voorbeeld aan nemen!

♥ Deze AlphaH Liquid Gold heb ik nog maar een tweetal weken maar ik kan al niet meer zonder! Door de hoge concentratie aan Glycolic Acid zie je echt na een week gebruiken al verschil.  Mijn huid is zachter en de poriën rond mijn neus lijken fijner en kleiner, het ziet er allemaal een stuk gladder uit. Dit is zo’n product dat niet snel uit mijn badkamer zal verdwijnen!

♥ Tijdens de UPR Beauty Day snuffelde ik aan de MAC Shadescents en ik had meteen een favoriet, de Mac Crème D’ Nude en vandaag loop ik er mee rond! Hoe mooi is de verpakking trouwens? Een perfecte combinatie met de MAC Creme d’nude Lipstick, nog steeds één van mijn favoriete lipsticks van MAC!

Fijne zondag!

4 thoughts on “5 Things on Sunday #28

  1. Waw super service blijkbaar. Altijd om te weten dat een merk hun klanten hoog in het vaandel draagt.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik had dit echt niet verwacht. De meeste grote Amerikaanse bedrijven laten zo’n dingen aan zich voorbij gaan. Dikke duim voor dit merk!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *