5 Things on Sunday #27

5 Things on Sunday #27

5 Things on Sunday #27

5 Things on Sunday #27

♥ Ondanks dat er toch wel een paar goede dupes zijn is en blijft de BeautyBlender toch wel de beste die er is. Ik kwam dit setje tegen aan een fijne prijs en daarom mocht deze in het winkelmandje. Het setje bevat twee BeautyBlenders en een Blendercleanser. Ik maakte er een gewoonte van om mijn BeautyBlenders altijd meteen uit te wassen en dat gaat eens zo makkelijk met dit flesje.

♥ Ik ga me wagen aan de crème de la crème der gezichtsverzorging, de Crème de La Mer The moisturizing Cream. Hij staat al jaren op de wishlist maar nooit gekocht omdat er toch wel een behoorlijk prijskaartje aan vast hangt. Een tijdje geleden kreeg ik deze in een goodiebag en mijn hart maakte meteen een sprongetje! Nu mijn L’Occitane Harmonie Divine crème op zijn laatste beentje loopt ga ik deze gebruiken. Is hij zo goed als ze beweren? Ik hoop in elk geval dat deze cult crème me niet zal teleurstellen!

♥ Ook last van droog en pluizig haar? Dan kan ik je zeker deze Bumble and Bumble Dry Oil Finishing Spray aanraden! Een heel lichte, niet plakkerige mist die je haar op een natuurlijke manier laat glanzen. Bovendien bevat deze een UV filter, ideaal voor tijdens de zomermaanden.

♥ Deze Talika Eyebrows Lipocils Ink ligt al een tijdje in mijn kast vooral door die “ink” in de naam. No way dat ik mijn wenkbrauwen zelf permanent ga verven. Ik had natuurlijk moeten verder lezen dan had ik geweten dat het niet zo extreem is. Met dit pennetje kan je je wenkbrauwen inkleuren en bovendien gaat het de groei van je wenkbrauwen stimuleren. De kleur is perfect voor mij en als dit ook nog eens de gaatjes in mijn wenkbrauwen opvult.. Dan proberen we dat!

♥ Hoe mooi is deze Chanel Les 4 Ombres Code Elégants? Dit prachtig palette komt uit de Chanel Coco Codes collectie. Iedereen is gefixeerd op de blush maar de oogschaduwpalettes zijn ook zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Is er een product uit deze 5 Things on Sunday #27 waar je snel een review van wil zien, let me know!

Fijne zondag ♥

6 thoughts on “5 Things on Sunday #27

 1. De Chanel oogschaduw ben ik benieuwd naar!

  Ik heb ook een setje aangekocht en hou echt van de glitter die erbij zit maar de andere kleurtjes zijn precies niet zo gepigmenteerd.. mss andere kwasten gebruiken?
  De Beautyblender heb ik ook. Dacht eerst zou ik deze wel aankopen maar wat fijn is die om te gebruiken! Love it.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Eens je de BeautyBlender hebt gebruikt wil je geen andere meer! Er zijn goede dupes maar ze zijn toch net altijd wat anders dan de originele 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *