5 Things on Sunday #24

5 Things on Sunday #24

5 Things on Sunday #24

5 Things on Sunday #24

♥ Al een tijdje in de kast maar nu pas echt ontdekt, de Galénic Aqua Infini Skincare Lotion en het Water Booster Serum. Ondanks dat ik sterk overweeg om mijn favorieten opnieuw te kopen wil ik deze toch een kans geven. (Had ik niet gezegd dat ik niet meer van het ene naar het andere potje hop?) Eerste indruk is goed, vooral door de geur! Doet me heel erg denken aan de skincare producten van Kenzoki. Als je die kent weet je dat deze lekker ruiken!

♥ Onlangs bracht Rituals een hele nieuwe Handcare collection uit met scrubs, bals, lotions en handgels. Heb je last van droge handen? Buy these! Ze ruiken niet alleen lekker, ze doen ook wat ze moeten doen, je handen zacht houden!

♥ Een oil primer voor het gezicht? Het bestaat én het werkt! Ik ben helemaal verliefd op de Smashbox Photo Finish Primer Oil. Deze houdt niet alleen mijn huid zacht en soepel, mijn foundation blijft perfect zitten!

♥ Ook deze L’Occitane Foaming Cleanser staat al een tijdje in mijn kast. Vooral dat “foaming” hield me een beetje tegen om deze te gebruiken. Schuim werkt meestal uitdrogend en dat kunnen we met dit weer echt niet gebruiken. Maar, in deze cleanser zit 5% karité boter en dat verklaart meteen waarom deze absoluut niet uitdrogend is. Hij haalt mijn make-up goed weg, ook de meest hardnekkige foundation. Alleen voor de ogen heb  ik een ander product nodig.

♥ Tegenwoordig vind je in mijn handtas deze L’Occitane Solidarity Balm. Deze houdt niet alleen mijn lippen zacht, ook mijn nagelriemen worden hier blij en lekker zacht van. Droge haarpunten? De balm even opwarmen tussen je vingers en je bent meteen van dat froeselhaar verlost! L’Occitane schenkt de volledige opbrengst van deze Balm aan vrouwen die bedrijven oprichten in Burkina Faso. Mooi initiatief!

One thought on “5 Things on Sunday #24

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *