5 Things on Sunday #22

5 Things on Sunday #22

5 Things on Sunday #22

5 Things on Sunday #22

♥ MAC bracht onlangs de MAC Liptensity Lipsticks uit. Lipsticks die super-gepigmenteerd zijn en licht en luchtig op je lippen aanvoelen. Verkrijgbaar in 24 tinten, heel nude tinten maar ook heel donkere kleuren en een aantal speciallekes én allemaal extreem gepigmenteerd. MAC Smoked Almond, de lichtste kleur die je ziet is mijn ding, MAC Burnt Violet is iets minder mijn ding omdat hij zo donker is. Swatches en review volgen snel!

Nuxe Rêve de Miel kennen jullie vast wel, dé lippenbalsem die je lippen een hele winter zacht en gehydrateerd houden. Hou mijn blog vandaag in de gaten want er komt een leuke winactie aan!

♥ Na 30 jaar besloot Azzedine Alaïa vorig jaar een geur uit te brengen, Alaïa en dit najaar volgt een tweede Alaïa EDP Blanche. Eéntje die zelfs nog beter ruikt. Dit zou best wel eens mijn nieuwe favoriete wintergeur kunnen worden. Of hij gaat in elk geval mee in de roulatie van mijn andere favorietjes. Kiezen ‘s morgens zal moeilijk worden!

♥ Mijn wallen reiken bijna tot aan mijn knieën en mijn blauwe kringen zie je van ver. Slaap lijkt niets uit te halen dus al mijn hoop is gevestigd op deze nieuwe Nuxe Nuxellence Oogverzorging. Eerste indruk is goed, de applicator geeft meteen een verkoelend effect en omdat de crème licht getint is wordt de huid onder je ogen meteen wat opgelicht. Op langere termijn zou deze fijne lijntjes verminderen. Ik houd je op de hoogte of het echt werkt!

♥ Een kleine preview van de Guerlain Holiday Collection! Hoe mooi is deze Guerlain Souffle D’Or de Shalimar? Guerlain weet me ieder jaar weer te verleiden met de mooiste verpakkingen, het zijn echte collector items!

Dit waren mijn 5 Things on Sunday #22! Maak er nog een fijne, zonnige zondag van! Ik ga volledig in blogmodus, heb zoveel moois om te laten zien dat het ook écht tijd wordt om het te laten zien!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *