5 Things on Sunday #21

5 Things on Sunday #21

5 Things on Sunday #21

5 Things on Sunday #21

♥ Soms raken er producten in je reviewbakje die er nooit meer uit geraken. Reden? Mmm, toch niet helemaal iets voor mij. Tot je ze toch een keer gaat gebruiken en dat gebeurde met deze Dr Hauschka producten. Dit Dr Hauschka Matte & Shimmer Blush Trio en deze lipgloss in Cherry Kiss werden al eens eerder uitgebracht en nu begrijp ik waarom. Ze zijn beide zo mooi! Zeker de lipgloss heeft mijn hart gestolen, ik heb de laatste tijd echt iets met burgundy oogschaduw en deze valt daar perfect mee te combineren. Ik laat je snel deze producten in detail zien.

♥ Foundation is mijn zwakke plek op make-up gebied. Ik ben altijd op zoek naar de beste, de mooiste, de langsthoudende, de mooiste glow… Kortom ik wil ze allemaal geprobeerd hebben. Geen wonder dus dat ik stond te popelen om de nieuwe Guerlain Lingerie de Peau Natural Perfection foundation uit te proberen. En ik moet zeggen, ik ben onder de indruk net als over de nieuwe Guerlain Multi Perfection Concealer.

♥ Ook helemaal nieuw in mijn stash is de Urban Decay All Nighter Waterproof Liquid Foundation. Deze gaat heel snel in de test. Benieuwd of hij zo goed is als alle reviews me moeten doen geloven. Ben je ook zo benieuwd naar deze foundation? Hij staat online bij ICI Paris XL, moeite met de juiste kleur te kiezen? Dan raad ik je zeker de foundation matrix van Temptalia aan. Al heel vaak gebruikt en de kleur is altijd juist!

♥ Het is herfst, daar kunnen we echt niet omheen en ik begin het toch ook wel een beetje aan mijn huid te merken. Mijn foundations zitten niet zo mooi meer en mijn huid kan wat extra hydratatie gebruiken. En die extra hydratatie voeg ik nu toe met de Estee Lauder Genuine Glow Firming Moisture Balm. Eerste indruk is goed! Ik gebruikte deze al samen met de nieuwe Guerlain Lingerie de Peau foundation en ik ben onder de indruk van de mooie basis die deze vormt onder mijn foundation.

♥ Ik zei het al, het is nu echt herfst en niet alleen mijn gezicht heeft er last van, ook mijn handen. Smeren is dus de boodschap en ik werd opnieuw helemaal verliefd op deze Dove Derma Spa Goodness handcrème. Deze maakt je handen zo, zo zacht en glad. Het lijkt bijna op een soort van primer, zou je dit ook op je gezicht kunnen smeren?

5 thoughts on “5 Things on Sunday #21

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *